Rólunk

Egy kis Rent-Car-Go történelem

A Rent-Car-Go Kft. megalakulása azzal a céllal történt, hogy megoldást kínáljon azoknak, akik akár rövid, akár hosszú távra felső-, illetve luxuskategóriájú gépkocsit kívánnak bérbe venni. Büszkén mondhatjuk el, hogy a cég felfelé ívelése folyamatos tendenciát mutat.

Rendíthetetlen elvek

Az ügyfeleink számára biztosított gépjárművek kifogástalan műszaki és esztétikai minőséget képviselnek, felszereltségükben – sok esetben – meghaladják más kölcsönzők ajánlatait. A megbízhatóság és az ügyfélelégedettség nálunk alapelv.

Növekvő igény az autókölcsönzés iránt

A tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy megnőtt az igény a gépjárművek kölcsönzése iránt, ezért is bővítettük a cégprofilt bérlet-közvetítéssel is. Ennek lényege, hogy (akár anyagi nehézséggel küzdő) magánszemélyek, cégek birtokában lévő, nélkülözhető vagy kihasználatlan gépkocsikat közvetítünk ki az arra nyitott ügyfeleknek. A bérlet-közvetítéssel biztosított gépjárművek esztétikai és műszaki állapotát minden esetben személyesen ellenőrizzük, hiszen ennek tudatában ajánljuk ki nyugodt szívvel.

Árufuvarozás és szállítmányozás a szolgáltatás palettán

Rent-Car-Go közúti árufuvarozással is foglalkozik.

Legyen szó belföldi vagy nemzetközi szállítmányozásról a honlapon található gépjárművek állnak az Önök szolgálatára. A pontos és biztonságos fuvarfeladatok elvégzése szintén cégpolitikánk alapelvei közé tartoznak. Amennyiben kérdéseit a Timocom felületén kívánja feltenni, úgy ezen az azonosítón talál minket:
Timocom ID: 228039

Raktározás

Cégünk tevékenysége raktározással is bővült. Raktárterületeink megtalálhatóak:
Tökölön a repülőtér területén
Kecskeméten, Budai hegy 70/a címen.

 

Raktáraink a következő paraméterekkel rendelkeznek:

raktárból 3 db

raktárrész

raktárrész

Állandó bérlőink mellé várunk hosszabb vagy rövidebb távban is gondolkodó cégeket, magánszemélyeket. A raktárak elérhető státuszával kapcsolatban a legcélszerűbb minden esetben telefonon egyeztetni.

A ránk jellemző rugalmasság

A honlapon megtalálható kölcsönzési és bérlési árak, feltételek mellett, további rugalmas kondíciókkal és ügyfélbarát megoldásokkal állunk rendelkezésükre.

Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Palánki István
Ügyvezető
+ 36 70 850 77 70

Tar Koppány Zoltán
Társtulajdonos
+ 36 20 457 76 90